Delft Fringe Festival, Delft Chamber Music festival, St. Centrum Management Delft en Delft Marketing nemen het initiatief om de publieksevenementen in Delft tussen juni en half september te bundelen onder de naam Delftse Festivalzomer.

Het idee erachter is om de Delftse Festivalzomer gezamenlijk te promoten zodat we met elkaar een groter en nieuw publiek bereiken, met meer bezoekers en hogere bestedingen. De Delftse Festivalzomer richt zich op inwoners van de stad en de regio en bezoekers die al in de stad zijn. Meer informatie vind je in de bijlagen en/of via deze link.

Om hier een succes van te maken is het belangrijk om zo volledig mogelijk te zijn in de programmering.

Meld je nu aan!
Ben je na het lezen van alle informatie enthousiast geworden? Meld je evenement dan simpel aan op onze website: Evenement aanmelden | Uitagenda Delft. Evenementen die we voor 21 mei a.s. ontvangen profiteren maximaal want we starten op 26 mei met de promotie van de Delftse Festivalzomer! Dus wees er snel bij! Lukt dit niet? Geen probleem. Uiteraard nemen we je evenement dan ook gewoon op in het programma. Na het aanmelden ontvang je via Delft Marketing alle informatie en tools voor de gezamenlijke promotie.

Heb je vragen of idee├źn? Laat het weten aan het marketingteam van Delft Marketing via communicatie@delft.com.