Met als leidraad het uitrollen van de laatst vastgestelde visie op horeca heeft de gemeente Zaanstad op verzoek van KHN Zaanstreek voor een nieuwe opzet gekozen voor de invulling van het horecaoverleg.

Vanuit het verleden werd het horecaoverleg vooral ingeschoten vanuit ‘veiligheid’, daar gaat verandering in komen. Met de horecavisie in de hand zal 4 keer per jaar een breed economisch horecaoverleg worden gehouden welke over alle delen van de gemeente Zaanstad zal gaan.

KHN Zaanstreek is momenteel de vertegenwoordiging vanuit de horeca aan het optuigen en zoekt nog deelnemers vanuit Assendelft, Krommenie en Wormerveer. Wie onder jullie kan breder denken dat zijn eigen bedrijf, wil ook opkomen voor de belangen van zijn/haar buren en is bereid om bij gelegenheid af te stemmen met (horeca)ondernemers in zijn/haar omgeving?

De eerstvolgende meeting is gepland op donderdag 21 september om 09.00 uur.

Wil je niet deelnemen aan het overleg, maar heb je wel punten die je wil agenderen? Stuur die punten dan met onderbouwing voor zondag 10 september aanstaande naar zaanstreek@khn.nl en wij zorgen ervoor dat deze besproken worden.

Denk jij mee?

Heb je interesse om deel te nemen aan het nieuwe breed horecaoverleg, kom je 4 keer per jaar naar de meeting en wil jij meedenken over de maatschappelijk, economische, toeristische en sociale waarde van de horeca?

Meld je dan aan via zaanstreek@khn.nl zodat het bestuur van KHN Zaanstreek een goede vertegenwoordiging kan opzetten in het nieuwe horecaoverleg.