Met zijn antieke tractor met daarachter een speciaal ontworpen huisje doet Rob van Hoogdalem elke gemeente in Nederland aan voor een tocht van vijf maanden door heel Nederland. Hij vertrekt op 6 mei en eindigt op 30 september bij zijn thuisbasis, het centrum in Woerden.

Tijdens deze tocht verkoopt hij Goudse kaas voor een schappelijke prijs van 10 euro per kilo. Dit zijn belegen kazen van 12 kilo. De opbrengst gaat naar alle IPSO Centra, die zich inzetten voor leven met en na kanker.

Wil je zelf een goedkope kaas kopen in deze dure tijd dan kan dit door op Koop een Kaas te drukken. “Ik kom bij u langs, privé, bij uw bedrijf, restaurant, hotel, of wat u maar kunt bedenken.” Kijk op de planning wanneer Rob bij jou in de buurt komt en zorg voor een warm onthaal.

Veel horecaondernemers verspreid over het hele land maken een afspraak met Rob om kaas te kopen en met zijn komst (vaak in combinatie met een welkom van de burgemeester) een klein, kosteloos evenement op hun terras te hebben, waar ook weer buurt bewoners op afkomen.

Klik hier en lees meer over Rob zijn kaastour.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens