De ondernemerskoepel Ondernemers Belangen Zandvoort (OBZ) heeft in samenwerking met de Zandvoortse Courant het initiatief genomen om een verkiezingsdebat te organiseren voor het thema Economie op 17 februari van 17.00 - 18.30 uur plaats in het HDMZ Museum.

De gemeenteraadsverkiezingen komen er weer aan op 14, 15 en 16 maart.

Graag input en vragen delen om in te brengen in debat

Door een mail te sturen aan janneke@stadenco.nl kun je jouw vragen of zorgen die bij je spelen als ondernemer met ons delen. De organisatie inventariseert alle ingebrachte vragen en maakt met een afvaardiging vanuit de ondernemersverenigingen een keuze in welke vragen ingebracht gaan worden in het debat.

Live streaming debat

Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk publiek aanwezig te laten zijn. Je kan het debat via een live stream bijwonen. De link zal gedeeld worden via de Zandvoortse Courant, www.ondernemersplatformzandvoort.nl en www.zandvoortkiest.nl. Ga voor meer algemene informatie over de verkiezingen naar www.zandvoortkiest.nl.

Heb je vragen over het economisch debat? Neem dan contact op met ondernemersmanager Janneke den Ouden via janneke@stadenco.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens