Cybersecurity is een groeiend vraagstuk. Uit onderzoek van Haagse Hogeschool en MKB Nederland blijkt dat één op de vijf ondernemers al eens getroffen is door internetcriminaliteit.

Ook blijkt uit dit onderzoek dat veel mkb’ers hun internetveiligheid niet op orde hebben. De meeste getroffen mkb’ers zijn slachtoffer van computervirussen en ransomware (gijzelsoftware die computerbestanden ontoegankelijk maakt).

We hebben in samenwerking met MKB-cybercampus en Koninklijke Horeca Nederland (KHN) een cyberscan ontwikkeld.

Wat houdt de cyberscan in?
De cyberscan, mogelijk gemaakt door experts van MKB-cybercampus, is een gedetailleerde beoordeling van de digitale veiligheid van jouw bedrijf. Het identificeert potentiële kwetsbaarheden, adviseert over verbeteringen en helpt je om proactieve maatregelen te nemen om je onderneming te beschermen tegen cyberbedreigingen.

Hoe kun je deelnemen
Deze scan is aan te vragen voor de KHN leden in Fryslan, Groningen en Drenthe. Aanmelden is eenvoudig via deze QR code:

Samen met MKB-cybercampus en KHN op weg naar een veiligere digitale toekomst voor onze horecaondernemers. Klik hier voor de flyer.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens