Leren en ontwikkelen zijn belangrijk. Voor jezelf, maar ook voor je medewerkers. Zeker in deze tijd van personeelstekorten. Laat medewerkers zich binnen je bedrijf verder ontwikkelen en bindt ze zoveel mogelijk aan je door opleidingsmogelijkheden aan te bieden.

Door gebruik te maken van de landelijke subsidieregeling ‘Nederland Leert Door’, hebben een aantal werkgevers- en werknemersorganisaties waaronder KHN Regio Gelderland, een breed aanbod van gratis en bijna gratis trainingen, cursussen en seminars opgezet waar ondernemers en medewerkers in de horeca gebruik van kunnen maken.

De vereniging ‘Ondernemend Maas en Waal’ heeft een groot subsidiebedrag gekregen vanuit de regeling ‘Nederland Leert Door’. KHN heeft samen met deze vereniging, met Van Kraaij Educatie, VNO-NCW, CNV en Ondernemersvereniging Druten een opleidingsprogramma samengesteld dat interessant is voor ondernemers én medewerkers in de horeca. Het gaat om diverse trainingen, cursussen en e-learnings. Soms geheel gratis, soms wordt een beperkte bijdrage gevraagd. Waarbij KHN-leden korting krijgen.

Er worden bijvoorbeeld trainingen aangeboden voor medewerkers die voor het eerst in de horeca gaan werken, maar ook over terrasrouting of digitalisering in je horecabedrijf.

Meer informatie en aanbod

Meer informatie over het aanbod vind je op de website van van Kraaij Educatie Sector Horeca | Samen naar een hoger niveau.

Algemene cursussen

Naast specifieke horecatrainingen zijn er ook algemenere cursussen en trainingen beschikbaar, zoals verandermanagement, basiskennis boekhouden, marketing of leiderschapstrainingen. Kortom, een breed aanbod dat deels gratis en deels heel goedkoop aangeboden wordt omdat gebruik gemaakt is van de subsidieregeling Nederland Leert Door. Horecaondernemers en hun medewerkers in heel Nederland kunnen hier gebruik van maken. Het complete aanbod vind je via deze link: Cursussen | Bekijk het Aanbod | Van Kraaij Educatie

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens