Stichting Groene Economie Limburg helpt jou graag met informatie over energie, energiebesparende maatregelen, subsidies en advies bij de verdere begeleiding.

Op verzoek van de gemeente Peel en Maas willen wij graag onderstaand bericht met jou delen.

Bent u een ondernemer in de gemeente Peel en Maas? Dan hebben we goed nieuws voor u! Samen met Stichting Groene Economie Limburg biedt de gemeente Peel en Maas mogelijkheden om uw bedrijf duurzamer te maken.

Stichting Groene Economie Limburg is onafhankelijk en speciaal voor ondernemers zoals u. Zij kunnen u helpen met informatie over energie, energiebesparende maatregelen en subsidies. Het is een handig platform om uw duurzaamheidswensen te realiseren.

Bovendien heeft de gemeente Peel en Maas iets bijzonders voor mkb-ondernemers in de regio. U kunt zich aanmelden voor een gratis energiescan en advies. De energiescan wordt uitgevoerd door een erkende adviseur van Stichting Groene Economie Limburg. Hiermee krijgt u waardevolle tips om op een eenvoudige en snelle manier energie - en dus ook geld - te besparen.

En dat is nog niet alles! Als u besluit verdere stappen te nemen richting duurzaamheid, kan Stichting Groene Economie Limburg u begeleiden bij het proces en de uitvoering van de benodigde duurzaamheidsmaatregelen. Samen kunnen we werken aan een groenere toekomst voor uw bedrijf en de gemeente Peel en Maas.

Wilt u een gratis energiescan of heeft u vragen op het gebied van verduurzaming? Neem contact op met Stichting Groene Economie Limburg via backoffice@groene-economie.com of ga naar www.groene-economie.com en klik op de button “Energiescan Peel en Maas”.

PS De gratis energiescans zijn beperkt beschikbaar, meld u snel aan om verzekerd te zijn van deelname!