Juist nu is het van groot belang om in gesprek te gaan met je werknemers over de ontwikkeling van jouw onderneming en de ambities van jouw werknemers. Loyaliteit en kwaliteit van de werknemers is in deze tijd een belangrijk onderdeel om succesvol te kunnen blijven ondernemen en je te onderscheiden in de markt.

Voor jouw werknemers biedt KHN Gelderland en Van Kraaij Educatie gratis horecatrainingen aan. Deze trainingen kunnen wij aanbieden door de subsidie NL Leert Door Maatwerk. De trainingen worden in de regio gegeven. Ook is het mogelijk zogenaamde incompany trainingen te organiseren. Een unieke kans voor jou als werkgever om nieuw en bestaand personeel te trainen. Het aanbod is gevarieerd en relevant.

Meld je medewerkers of jezelf gratis aan!

Training: Ken je gast! Hoe je loyale gasten verdient
Leer in deze training het onderscheidend vermogen te bepalen en dit om te zetten naar loyale klanten.
Data en locatie:

  • 13 – 9 regio Veluwe - Nunspeet - Villa Vennendal
  • 27 – 9 regio Zuid & West Gelderland - Druten - De Bogerd
  • 11 – 10 regio Achterhoek - Aalten - Restaurant ‘t Noorden

Meld je hier aan

Liever een gratis incompany training? Dat kan ook!
Ook bestaat er de mogelijkheid om voor jouw bedrijf of afdeling, lokaal een training voor de medewerkers aan te bieden. Je kunt een keuze maken uit alle horeca trainingen die door van Kraaij Educatie worden aangeboden. Goed voor de onderlinge sfeer en optimaliseren van het service niveau. Voor het lokale bestuur een uitstekende mogelijkheid om de gratis training aan te bieden om de betrokkenheid met de leden te tonen.

Bekijk het horeca aanbod

Stappenplan incompany:

  1. Selecteer uit het aanbod de training(en) die je incompany wilt organiseren. Je kunt een keuze maken uit alle horeca trainingen die worden aangeboden.
  2. Selecteer een aantal data waarop je deze ééndaagse training(en) wilt organiseren
  3. Neem contact op met Nathalie@vankraaijeducatie.nl. Zij is verantwoordelijk voor de planning. Zij onderzoekt of op deze data de trainer beschikbaar is en komt met eventuele alternatieven
  4. Maak afspraken met een lokale trainingslocatie die een zaal voor 15 personen (inclusief scherm en beamer) beschikbaar heeft. Per deelnemer ontvangt de locatie 40,- euro voor zaalhuur, drankjes en lunch. Wanneer je voor de locatie de Bogerd in Druten kiest kunnen wij je ontzorgen door alle organisatie hieromtrent op ons te nemen.
  5. Voor de door jou geselecteerde incompany training maken wij een aparte inschrijvingslink die direct naar het digitale inschrijvingsformulier van deze training gaat
  6. Het streven is dat minimaal 10 personen aan de cursus deelnemen.

Meer informatie?
Bekijk alle informatie over de gratis trainingen in samenwerking met Van Kraaij Educatie

Vragen?
Meer informatie vind je op: Van Kraaij educatie professionele ontwikkeling KHN. Doe er je voordeel mee. Wanneer je vragen hebt kun je contact opnemen met de regiomanagers; Bart Kennis, Richard Dijkgat en Jan-Willem van der Straaten.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens