Tijdens de Noord-Hollandse Horecabeurs hebben wij op de KHN stand ouderwets visitekaartjes verzameld van ambitieuze horecaondernemers die kans maakten op een gratis Hospitality Training van Francis Lansink van MOODZ guest experience.

Felicitaties voor Peter de Bie en zijn team! Een mooie prijs naar nóg meer succes. Het is jullie gegund!

Naar nóg meer succes inderdaad. Want vorig jaar is dit bijzonder mooie strandpaviljoen uitgeroepen tot de meest duurzame strandtent van Nederland! In het kader van schoonheid, duurzaamheid, originaliteit en kwaliteit.

In combinatie met Beach Inn, bieden zij via 'Seaside Sports' avontuurlijke uitjes aan op het breedste strand van Nederland.

Een training voor jouw team, gevolgd door blo-karten op het strand en een BBQ als afsluiter bijvoorbeeld. Zij regelen het!

Namen KHN en MOODZ guest experience wensen wij Peter en zijn team een boeiend en bedrijvig seizoen toe en alle succes, op korte én lange termijn!


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens