Een verrassend gesprek, spontaan advies, duidelijke route en vriendelijke verwijzing bepalen de beleving in een winkelgebied. Hoe mooier de ervaring, hoe langer en positiever de herinnering. Bezoekers komen sneller terug en blijven langer!

Om sterker uit de huidige coronacrisis te komen is samenwerken belangrijker dan ooit. Samen ervoor zorgen dat mensen zich weer welkom voelen in Eindhoven. Hoe? Door Eindhoven te promoten én te helpen ontwikkelen als een geweldige stad. De MKB deal door gemeente Eindhoven en BIZ Eindhoven maken deze masterclass ‘Gastvrijheid in coronatijd’ mogelijk.

We bieden daarom retail- en horecaondernemers en culturele instellingen een unieke gratis masterclass aan, ‘Gastvrijheid in coronatijd’. De masterclass wordt verzorgd door expert op het gebied van gastvrijheid, Nan van Grootel.

Masterclass 'Gastvrijheid in coronatijd'

De digitale masterclass bestaat uit twee delen. Je kunt beide delen volgen maar ook voor deel I of deel II kiezen. Bij deel I wordt vooral ingegaan op het delen van ervaringen en kennis delen. Bij deel II wordt dieper op het onderwerp ‘gastvrijheid’ ingegaan. Waar zijn verbeteringen mogelijk en hoe kunnen we door samenwerking de binnenstad meer gastvrij en krachtig maken.

  • Masterclass deel I 29 april 17.30 – 18.15 uur
  • Masterclass deel II 6 mei 17.30 – 18.15 uur

Tijdens deze masterclass 'Gastvrijheid in coronatijd' komen successen en lessen aan bod. Ook komen we samen tot collectieve gastvrije handvatten. De masterclass is praktijkgericht en bestaat uit twee online bijeenkomsten. Je oefent met realistische cases, ervaart de verschillen in reacties op jouw eigen handelingen en op die van de binnenstad.

Naast bewustwording en herkennen van situaties is er aandacht voor feedback. De masterclass is geschikt voor iedere ondernemer en voor iedereen in de binnenstad die gastvrijheid belangrijk vindt.

  • Waar? Online, na aanmelding wordt de link met jou gedeeld.
  • Wie? Voor iedereen die gastvrijheid belangrijk vindt.
  • Kosten? Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Aanmelden

Stuur een mail met jouw naam, naam bedrijf, jouw telefoonnummer naar Peggy: peggy@stadenco.nl. Graag ook vermelden of je deelneemt aan Masterclass I en/of Masterclass II.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens