Samen met ondernemers en politie heeft het RPC een nieuwe reeks gratis online trainingen ontwikkeld die beter aansluiten op het bedrijfsleven.

Meer interactie en een belevende presentatie laten je ontdekken wat jouw kennisniveau is op het gebied van veiligheid, ook leer je meteen wat je juist wel of niet moet doen. Voorheen waren deze trainingen altijd fysiek, daar is verandering in gekomen. Vanaf nu worden deze trainingen ook online aangeboden.

Het RPC biedt de kans aan ondernemers en hun medewerkers om op een interactieve manier kennis te maken met de basisprincipes van de verschillende fenomenen en criminele trends waar zij dagelijks mee te maken kunnen krijgen. Leer bijvoorbeeld over het spotten van afwijkend gedrag van mensen tijdens de online Altijd alert training. Wil je meer weten over hoe je effectief reageert op verschillende types agressie of hoe je de kans op een overval verkleint? Hoe je ondermijning herkent en wat kunt doen tegen cybercriminelen?

Je kunt je nu aanmelden voor deze online gratis trainingen. Komen de data je niet uit? De online trainingen worden minimaal één keer per maand aangeboden. Hier vind je het overzicht van alle trainingen: activiteitenpagina en kan je jezelf en/of je collega’s aanmelden.

Wil je liever een training Overvalpreventie of Omgaan met ongewenst gedrag en agressie fysiek volgen? Kijk dan op onze trainingspagina KHN | Veiligheid voor een training bij jou in de buurt.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens