Op 28 maart en 4 april organiseert de werkgroep KVO-U (waar KHN Zwolle & Regio onderdeel van uitmaakt), politie Zwolle en het ZwolleFonds een horeca - politietraining, expliciet gericht op aanhoudingstechnieken.

De inloop van de training is tussen 08.00 en 08.30 uur bij Stadscafé Blij op de Grote Markt 13A in Zwolle.

Ochtendprogramma

In de ochtend wordt er voor het horecapersoneel en de portiers een training gehouden, expliciet gericht op aanhoudingstechnieken. Waar liggen de grenzen en wat kan er wel of niet gedaan worden bij agressief gedrag?

Middagprogramma

Na de lunch, die verzorgt wordt door het team van Stadscafé Blij, volgt er in de middag een training met de politie. Er wordt een avond nagebootst met verschillende vormen van geweld die wij als horeca en zij als politie tegenkomen. Vanuit de politie zal er getraind worden met paarden, honden en het horecateam van politie Zwolle. Daarnaast sluit de afdeling Toezicht & Handhaving van de gemeente Zwolle aan bij de training. Studenten van Landstede zullen in het middagprogramma tegenspel bieden.

Doel van de training

Het doel van de training is het onderhouden van vaardigheden, alsmede het trainen met portiers & handhavers van gemeente Zwolle.

Afsluitende borrel

De training wordt om 16.00 uur afgesloten met een borrel bij Het Vliegende Paard in de Voorstraat 17-19 in Zwolle.

Aanmelden

Opgeven voor één van de data kan door een mail te sturen naar de voorzitter van het KVU-overleg, Mark Corporaal via mark@blijzwolle.nl.

De training wordt gratis aangeboden door de organiserende partijen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens