Een jaar lang worden kosteloos diverse trainingen, coachingstrajecten, inspiratiesessies en netwerkbijeenkomsten aangeboden met de focus op herstel en op de toekomst. Meld je snel aan en boost je business om weer Back on Track te komen!

Back on Track is een programma voor alle Amstelveense ondernemers. Mogelijk gemaakt door gemeente Amstelveen en uitgerold door de OA in samenwerking met de VAD en KHN Amstelland. Juist nu zo ontzettend belangrijk.

Een jaar lang worden kosteloos diverse trainingen, coachingstrajecten, inspiratiesessies en netwerkbijeenkomsten aangeboden met de focus op herstel en op de toekomst. Het programma loopt tot en met 18 november 2022, de Dag van de Ondernemer. De sessies worden zoveel mogelijk door Amstelveense ondernemers georganiseerd en worden online of op locaties in Amstelveen gehouden.

Heb jij een mooi trainingsaanbod voor Back on Track, heb je vragen of wil je een behoefte uiten? Stuur dan een e-mail naar ondernemersloket@amstelveen.nl of neem contact op met één van de projectleiders: Darshan Sloot van de Ondernemersvereniging Amstelveen of Tom van Dijk van de gemeente Amstelveen.

Trainingsaanbod januari 2022

Bekijk hier het trainingsaanbod voor januari 2022. Het aantal deelnemers is beperkt. Meld je snel aan, want vol = vol.

Juist in deze tijd wensen wij jou fijne feestdagen. Op naar een ondernemend 2022!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens