Nu de horeca stapsgewijs weer open mag, wordt steeds duidelijker dat er sprake is van een groot personeelstekort. Sluit aan bij dit webinar zodat jouw toekomstige werknemers kunnen leren in de praktijk.

Voor de coronacrisis was het al moeilijk om aan personeel te komen. Door de crisis hebben veel medewerkers de horeca verlaten én is er weinig toestroom van nieuwe mensen. Het UWV en Werkbedrijf Rijk van Nijmegen nodigen jou uit om deel te nemen aan een webinar over het in de praktijk opleiden van horecamedewerkers, via praktijkbewijzen.

Wil je er meer over weten, of heb je interesse om mee te doen met een project met meerdere werkgevers? Meld je dan vooral aan voor het webinar. Het webinar vindt plaats op maandag 31 mei aanstaande van 10.30 - 12.30 uur.

Leren en werken in de horeca met SVH praktijkbewijzen

Koninklijke Horeca Nederland is in gesprek gegaan met diverse partijen, waaronder Werkbedrijf, UWV en SVH om samen na te denken over oplossingen. Het SVH is aan de slag gegaan met het ontwikkelen van praktijkbewijzen, bekijk de flyer 'Leren en werken in de horeca met SVH praktijkbewijzen'. Werknemers kunnen in de praktijk leren, met hulp van een leermeester binnen het bedrijf, op deze manier voor diverse modules een praktijkbewijs halen. De medewerker kan zich op deze manier al werkend ontwikkelen en de werkgever versterkt op deze manier zijn/haar team.

Op 31 mei geven UWV, Werkbedrijf en SVH hier verdere toelichting op. Ook wordt dan nagedacht over een project met diverse werkgevers en kandidaten.

Aanmelden webinar

Heb jij interesse om aan te sluiten op 31 mei 2021 van 10.30 tot 12.30 uur? Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Brechtje Giesbers (consulent bij Werkbedrijf Rijk van Nijmegen), mail: b.giesbers@wbrn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens