De 26 hotels die bij het Haags Hotel Overleg aangesloten zijn, hebben besloten dat in hun vestigingen vanaf nu een ‘customised’ statiegeldbak in de lobby staat.

“We waren op zoek naar een gezamenlijk duurzaam initiatief”, zegt Arjan Knijff van het Haags Hotel Overleg, een groep van 34 hotels uit die regio. Het platform heeft tot hoofddoel leden te informeren over zaken die betrekking hebben op de Haagse regio en de ontwikkelingen in de zakelijke, toeristische en hotelsector. “De aangesloten hotels hebben allemaal hun eigen duurzame initiatieven, maar we hadden nog niets samen. Met het idee om statiegeldbakken te plaatsen in onze hotellobby’s, snijdt het mes aan twee kanten. We voorkomen dat meegenomen blikjes of bij ons gekochte plastic flesjes bij het restafval belanden. Bovendien halen we geld op voor een goed doel”, aldus Knijff.

Lees hier het persbericht over de statiegeldbakken.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens