In de zomer zijn de coronamaatregelen in de horeca over het algemeen goed nageleefd. Een compliment aan ondernemers en personeel daarvoor. Op verzoek van de gemeente vragen wij nogmaals jullie medewerking.

Het blijven lastige tijden voor ons allemaal en het is steeds zoeken naar een balans tussen handhaving en verruiming binnen de regels. De gemeente is waar mogelijk steeds coulant geweest en heeft tot nog toe alleen op excessen gehandhaafd.

Om zich ook bij eventuele versoepelingen coulant te kunnen blijven opstellen vraagt de gemeente Venlo jullie medewerking. Het is absoluut niet de bedoeling dat (live) entertainment er voor zorgt dat gasten hun zitplaats verlaten en de 1,5 meter regel loslaten. Dit geldt voor alle horeca in de gemeente, dus ook voor bijvoorbeeld sportkantines in de buitengebieden. Helaas is er nog altijd een kleine groep ondernemers die zich ondanks alle maatregelen en waarschuwingen niet aan de geldende afspraken houden.

Alle huidige maatregelen zijn hier terug te vinden. Mocht je desondanks nog vragen hebben, neem gerust contact op met het ondernemersloket van de gemeente Venlo (14077/ondernemersloket@venlo.nl).

Succes en sterkte allemaal!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens