Laten we hopen dat we er met z’n allen weer voor kunnen zorgen dat Weert en omgeving weer bruist als nooit te voren.

Daarnaast willen wij jullie informeren over het feit dat op 24 december 2020 de definitieve handleiding bijzondere wetten “passende ruimte voor initiatief” (hierna horecanota) van de gemeente Weert gepubliceerd is, lees het hier.

Naar aanleiding van de informatiebijeenkomst die we op 10 september over de conceptnota hebben gehouden en jullie inbreng hierop, heeft KHN Weert een zienswijze ingediend. Helaas zijn niet alle punten uit deze zienswijze door de gemeente Weert gehonoreerd, maar over het algemeen mogen we uiteindelijk toch wel spreken over een acceptabele nota waarmee we de komende jaren vooruit kunnen. Voor de volledige reactie van de gemeente op deze zienswijze, zie hier.

Wij vertrouwen er op dat wij jullie op deze wijze volledig geïnformeerd hebben, maar mochten jullie nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens