De kleine en grote bedrijven blijven werken aan de ondernemende stad Amsterdam en doen dat graag samen met de gemeente Amsterdam.

Tijdens de lockdown en de nasleep daarvan hebben we ervaren dat Amsterdam niet alleen te véél bezoekers kan hebben, maar ook te wéinig. Veel van wat onze stad te bieden heeft is namelijk mede afhankelijk van deze bezoekers. Zonder hen zouden veel restaurants, winkels, musea, schouwburgen, clubs en het openbaar vervoer het moeilijk hebben.

Daarom willen we de komende collegeperiode meer aandacht voor de aard van het bezoek. Met de verhalen dat Amsterdam te druk, te vol, te vies en te plat is jagen we immers bezoekers weg die we graag willen ontvangen en die de stad verrijken, terwijl we de stad juist minder aantrekkelijk willen maken voor overlastgevers.

Op woensdag 16 maart 2022 worden in Amsterdam gemeenteraadsverkiezingen gehouden. MKB Amsterdam, KHN en Amsterdam City doen een gezamenlijke handreiking aan het komend college van Burgemeester en wethouders.
Het gezamenlijk bedrijfsleven kan veel meer betekenen voor de stad.

Zie de bijlage: Handreiking van het bedrijfsleven aan het nieuwe college


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens