Op 27 november 2019 is Hans Gort benoemd tot Lid van Verdienste van KHN. Hans kreeg uit handen van Robèr Willemsen, voorzitter KHN, een oorkonde met bijbehorende speld. Hans was de afgelopen negen jaar voorzitter van KHN Amstelland en vervulde deze functie, evenals diverse andere functies binnen de landelijke vereniging, met faveure.

Hans Gort, eigenaar van Febo in Amstelveen en Orff in Amsterdam, was sinds 2010 voorzitter van KHN Amstelland. Tevens is Hans commissielid van het verantwoordingsorgaan voor het pensioenfonds horeca & catering en penningmeester voor de regio Noord-Holland. Bovendien was hij plaatsvervangend ledenraadslid, voorzitter a.i. voor de regio Noord-Holland, perswoordvoerder en bestuurslid.

Na afloop van de Algemene Ledenvergadering van 27 november bij de Music Meeting Lounge in Amstelveen is Hans onderscheiden voor zijn waardevolle inzet en benoemd tot Lid van Verdienste van KHN. Robèr Willemsen reikte hem de speld, oorkonde en een mooie bos bloemen uit.

Schat aan ervaring

Robèr Willemsen: “Hans is een open en aimabel persoon, die door zijn nuchtere kijk op zaken vaak met goede, bruikbare bijdragen aan de besluitvorming is gekomen. Hij is direct, recht door zee, toegewijd, hardwerkend en betrouwbaar. Hij heeft altijd goede binding met de plaatselijke horeca gehad en hij is met name ook zeer waardevol gebleken vanwege zijn goede contacten met de gemeente en andere belanghebbenden. Daarbij beschikt hij over een schat aan ervaring, die niet alleen in de regio maar ook binnen de vereniging ongetwijfeld in de toekomst gemist zal worden.”

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens