De Bedrijveninvesteringszone (BIZ) Binnenstad Haarlem bestaat bijna vijf jaar. Samen met alle ondernemers en binnenstadspartners zorgt de BIZ voor een aantrekkelijke binnenstad, denk aan de kerstverlichting of het financieel steunen van Haarlemse Winkels.

Om dit te kunnen blijven doen, hebben we jouw input nodig! Door middel van een digitale vragenlijst horen we graag wat jij van de BIZ en haar activiteiten vindt. Maar ook of je ideeën en/of wensen hebt voor de toekomst. In welke thema’s en activiteiten moet de BIZ investeren?

Laat je stem horen
Alle antwoorden worden vertrouwelijk behandeld. De uitkomsten gebruiken we graag om een nieuw plan te maken voor de komende BIZ-termijn van vijf jaar. Vul hier de enquête in!

Alvast heel erg dank voor je feedback. Mocht je nog een vraag hebben, dan kun je contact opnemen met Hildo Makkes via bestuur@bizbinnenstadhaarlem.nl

Vul de enquête in via onderstaande button of scan de QR-code in bijgevoegde flyer.

Vul de enquête in


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens