Zoals je wellicht weet, werken de KHN-afdelingen van Beemster, Purmerend, Waterland en Edam-Volendam onder de naam 'Gastvrij Waterland' samen om de gastvrijheidssector van de regio een impuls te geven.

Dit doen we door in de media aandacht voor de sector te vragen, maar ook met inspirerende sprekers of een adviseur vanuit KHN. Dit initiatief is in 2019 gestart, toen vooral om de sector te promoten en het (toekomstige) personeelsprobleem op te lossen. Hoe anders is de situatie nu!

Om ervoor te zorgen dat we met Gastvrij Waterland de goede keuzes maken en richtingen kiezen, willen we je een aantal vragen stellen. Dit helpt ons om de sector verder te ondersteunen en een positieve impuls te geven.

Daarom vragen we vijf minuten van je tijd. Vul deze vragen in en wij geven daar publiciteit en aandacht voor de sector in de media voor terug!

Alvast bedankt!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens