Om te zorgen dat Rotterdam een aantrekkelijke en veilige stad is en vooral blijft, wordt gebiedsgericht gewerkt. Maatwerk en flexibiliteit staan hierin centraal. Om invulling te geven aan het stedelijke horecabeleid wordt daarom per gebied een horecagebiedsplan ontwikkeld.

In dit plan staat de visie voor horeca in een wijk en welke horecaontwikkelingen er in de komende jaren mogelijk zijn. Op dit moment worden alle horecagebiedsplannen herijkt.

De gemeente geeft alle belanghebbenden, waaronder u als horecaondernemer, de gelegenheid om mee te denken over de horeca in uw gebied. In elk gebied wordt een participatiebijeenkomst georganiseerd waar u van harte welkom bent. Daarnaast kunt u uw inbreng online meegeven. Vanaf januari ziet u op de website https://mijn.rotterdam.nl/ hoe u per gebied kunt meedenken over de toekomstige horecaontwikkeling.

Heeft u als horecaondernemer wensen of ideeën over de horecaontwikkeling in uw wijk? Heeft u vragen over het proces of wilt u meer weten over de participatie? Neem dan op korte termijn contact op met uw horecagebiedsadviseur. Kijk voor de contactgegevens van de horecagebiedsadviseurs op Team Horecavergunningen | Rotterdam.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens