Heb jij deze al aangevraagd? De gemeente Assen herinnert je er graag aan dat je nog steeds de mogelijkheid hebt om de 2e horecavoucher aan te vragen. Let wel dit is mogelijk tot 31 december 2022.

Aanvraag tweede Horecavoucher

Meer informatie en voorwaarden voor aanvraag lees je in de bijgevoegde brief. Aanvragen kan via de website van gemeente Assen Informatie voor ondernemers.

Horecavisie

Vorige week maandag heeft er een presentatie plaatsgevonden door DTNP waarbij je als ondernemer input hebt kunnen aanleveren op de horecavisie.

Wellicht was je niet in de gelegenheid hierbij aanwezig te zijn of wil je alles nog eens rustig doornemen dan kun je kijken op deze pagina Horecavisie Assen. DTNP/ Peter Bos heeft deze webpagina hiervoor speciaal ingericht. Op deze pagina is de presentatie van deze bijeenkomst ook te downloaden en is er onderaan de pagina de mogelijkheid (tot 12 december) om hierop te reageren.

Tot slot wijzen we je graag op de volgende uitnodiging vanuit ViA:

Uitnodiging binnenstadsborrel vaart in Assen
Binnenstadsborrel maandag 19 december

Beste ondernemer,

Vaart in Assen nodigt je van harte uit voor een binnenstadsborrel maandag 19 december bij de ijsbaan op het Koopmansplein, vanaf 18.00 uur. Nadat we samen een hapje hebben gegeten, gaan we de ijsbaan op om te gaan curlen. Warme kleding is dan ook geen overbodige luxe.

Programma
18.00 uur inloop en stamppotbuffet
19.00 uur opening door Vaart in Assen
19.15 uur curlen
21.00 uur afsluiten met borrel

Aanmelden
We vinden het heel erg leuk als je, ondanks alle drukte, met ons het jaar komt afsluiten. Aanmelden graag even via ViA info@vaartinassen.nl.

Vragen

Neem bij vragen gerust contact op met een van onze bestuursleden via assen@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens