Op vrijdag 13 juli is Herman Hell van Hell’s Kitchen uit Rotterdam gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Zuid. Herman Hell stond met vijf andere genomineerde horecaondernemers in de regionale finale: Marcel Maan (Cornelis Bar & Kitchen), Ad Schaap (Beren Holding), Alex Verburg (Oliva, Gusto en Post), François Geurds (FG Restaurant, FG Food Labs, FG Bistro en Okonomiyaki bar) en Marcel Baanen (Bon Bon partyservice, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt).

De jury vond Herman Hell de absolute winnaar en hij mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Zuid noemen. Herman is eigenaar van de Rotterdamse horecazaken Nieuw Rotterdams Café, Café Sijf, Café Van Zanten, De Hofnar in Vlaardingen, De Hofnar in Scheveningen en Het Wapen in Willemstad.

Stortvloed van creativiteit, passie en gedrevenheid

Juryvoorzitter Bianka den Breejen van Partycentrum Hipper & Kolfbaan: "We zijn als jury echt overdonderd door een stortvloed van creativiteit, passie en gedrevenheid. Herman is een horecaondernemer die out of the box denkt en daardoor telkens verrast met nieuwe en originele concepten. Met zijn passie en enthousiasme weet hij zijn team als geen ander te motiveren om het concept uit te dragen. En Herman weet daar dan ook nog media-aandacht voor te krijgen. Bijvoorbeeld toen hij onlangs een nieuwe app lanceerde. Met die app kunnen gasten vooraf een lunch bestellen die ze direct kunnen opeten als ze in Café Sijf binnen komen."

Jury

De jury bestond naast juryvoorzitter Bianka den Breejen uit: Patricia Bronsema van Eetcafé ‘t Trefpunt, Vincent van Ardenne van Prego, Café Sjiek en Brasserie Stadhuis, Dennis Vingerling van de Eendrachtshoeve en de winnaar van de Meest Markant Zuid-Holland-Zuid 2016/2017: Bjorn van Dijl van Le Barrage en Grand Café Willaerts.

Rolmodel

De jury bezocht de afgelopen weken de genomineerde bedrijven en ging met de finalisten in gesprek. Op basis hiervan kozen zij Herman Hell tot winnaar. De jury vindt dat Herman echt markant is als horecaondernemer en een rolmodel is voor de huidige en toekomstige lichting horecaondernemers. Door zijn passie voor de horeca en de nieuwe concepten die hij neerzet. De jury is dan ook van mening dat Herman de terechte winnaar is van de Meest Markante Horecaondernemer Zuid-Holland-Zuid van 2018/2019.

Over de Meest Markante Horecaondernemer

KHN organiseert elke drie jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs kennen wij toe aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Ondernemers die weten wat er speelt, inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen en succesvol zijn. Op deze manier stimuleert KHN innovatie onder horecaondernemers. De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen in veertien regio’s. Uit de veertien winnaars wordt in 2019 de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen. Voor meer informatie zie www.meestmarkant.nl.