Wat is er nodig voor zo'n hoge waardering? Een top locatie, het Bon Bini Beach en Ibiza-gevoel en een team gemotiveerde en op elkaar ingespeelde medewerkers.
Saus Eten en Drinken aan de Boulevard van Bergen op Zoom beschikt over een geweldige locatie. Liggend aan de Schelde waait het er lekker, je kunt er heerlijk beschut zitten en je waant je qua aankleding op een tropisch eiland. Wie wil dat nu niet, zodra de zon een beetje doorbreekt?
Vakblad Misset Horeca organiseert elk jaar de wedstrijd 'Het Beste Terras van Nederland'. Een wedstrijd die binnen de Nederlandse horeca aanzien geniet, want er zit een stevige vakjury op de wedstrijd en de eer die je toevalt is enorm. Een eervolle vermelding betekent dan ook eeuwige roem, maar ook dat de gast tot in de puntjes wordt verzorgd in een fijne omgeving.
Rémy Dekker, regiomanager KHN in West-Brabant, overhandigde een bloemetje aan eigenaar Max van der Avert om hem en het team te feliciteren met deze mooie prestatie.
Dit jaar werd het terras van Saus Eten en Drinken bekroond als nummer 5 van het land, en ze is daarmee nummer 1 van de provincie Noord-Brabant. Dit is geen toevalstreffer, want vorig jaar waren ze ook al de beste van de provincie (nummer 6 landelijk). In dit tempo wordt Saus hopelijk over vijf jaar gekroond als het beste terras van Nederland!