Het bestuur van KHN Etten-Leur brengt graag het bestuur weer op volle kracht door Morris Fikke aan te stellen als voorzitter. Tevens brengen wij het actieplan 'Vitaal & Veerkrachtig' van de gemeente Etten-Leur onder jouw aandacht.

Vanuit het bestuur vragen wij jouw goedkeuring om Morris Fikke aan te stellen als voorzitter van KHN Etten-Leur. Op dit moment vervult Marieke van Dijck de rol van secretaris en interim voorzitter. Graag willen wij het bestuur weer op volle kracht brengen door Morris Fikke aan te stellen als voorzitter. Morris loopt inmiddels al even mee in het bestuur van KHN Etten-Leur.

Het bestuur zal er na aanstelling van Morris als volgt uitzien:

  • Morris Fikke – Voorzitter
  • Marieke van Dijck – Secretaris
  • Mirella van Zundert – Penningmeester
  • Daisy Kerkhoffs
  • Marylene Ferwerda
  • Monique van Lieverloo – adviseur KHN

Mocht je bezwaar hebben tegen de aanstelling van de nieuwe voorzitter dan zien wij jouw reactie graag voor maandag 13 december tegemoet. Bij geen bericht gaan wij ervanuit dat je akkoord bent met de wijziging van voorzitter.

Vragen

Hebben jullie vragen en/of opmerkingen, laat dat dan vóór 13 december aanstaande weten aan het bestuur, zij reageert op haar beurt op de vragen en/of opmerkingen. Je mag mailen naar ettenleur@khn.nl. Voor algemene vragen kun je contact opnemen met onze regiomanager Monique van Lieverloo via 06 53 38 37 34 of met KHN Advies.

Actieplan Vitaal & Veerkrachtig Etten-Leur

Met dit plan wil de gemeente samen met ondernemers, bewoners en verenigingen sterker uit de coronacrisis komen. De verschillende onderwerpen zullen door middel van actie/werkgroepen aangepakt gaan worden. Hierbij is veel ruimte voor een eigen inbreng van ondernemers en inwoners. Ideeën vanuit de gemeenschap zullen bekeken en wellicht uitgevoerd worden. Als deze voldoen aan de doelstellingen van het vitaal en krachtig plan. Meer informatie hierover is te vinden via: Informatie project Vitaal en Veerkrachtig - Etten-Leur doet het gewoon!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens