Hierdoor komt er een plek vrij binnen het bestuur.

Taken als bestuurder zijn o.a.: inzetten voor algemeen belang, tijd voor 4x per jaar overleg met bestuur en 4x per jaar overleg met gemeente etc.

Heb jij interesse om ons te komen versterken of wil je eerst eens een vergadering bijwonen? Stuur dan een mail naar r.beijen@khn.nl

Subsidie
Vanaf nu kunnen ondernemers, bedrijven en overheden tot 15 december een aanvraag doen voor een project met een toeristisch oogpunt. Voor meer informatie: https://www.zuid-holland.nl/@27213/toerisme-subsidie/

Precariobelasting gehalveerd
Dankzij de lobby van bestuur KHN Maasluis en inzet van meerdere politieke partijen zal de gemeente Maassluis dit jaar 50% korting geven op de precariobelasting. Ook op de afvalverwerking kan je als ondernemer korting ontvangen als je aantoont dat je hier veel minder gebruik van maakt.
Let op! Hier moet je wel zelf de gemeente voor bellen!

Andere vragen of opmerkingen die je graag wil bespreken?
Je kan altijd contact opnemen met een van de bestuursleden of met Renata Beijen regiomanager KHN 06 57 07 87 74 of mail naar r.beijen@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens