Wij willen je graag informeren over de Wet arbeidsmarkt in Balans en daarnaast krijg je een kijkje in de keuken van het Willem II stadion.

Wanneer: dinsdag 5 november 2019
Tijd: 12.00 uur
Waar: Koning Willem II Stadion

Op 5 november stelt Tim Wijdemans zich kandidaat voor de functie van voorzitter KHN Tilburg en neemt Dolf Colen afscheid als voorzitter. Tim Wijdemans was voorheen penningmeester van de afdeling, wie deze taak overneemt wordt later bepaald.

Ik ben een geboren en getogen Tilburger van 33 jaar, nu woonachtig in Loon op Zand, samen met mijn vrouw Marieke en onze kinderen Mila Jolie (2) en Maxim (8 maanden). Sinds 2015 ben ik directeur/eigenaar van Bonheur Horeca Groep, een gastvrijheidsorganisatie met tien unieke locaties in en rondom Tilburg waar ik al sinds 2008 werkzaam ben. Nieuwe concepten, bijzondere locaties, gastvrijheid, creativiteit en excellente kwaliteit kenmerken de organisatie.

Samen met 120 collega’s zetten we ‘genieten’ centraal. Na mijn studie Horeca Manager Ondernemer aan de Rooi Pannen heb ik vier jaar vrijetijdsmanagement gestudeerd aan de NHTV in Breda. De afgelopen jaren heb ik mezelf onder andere ingezet voor de Junior Kamer Hart van Brabant en ben ik bestuurslid van Horeca Nederland voor de afdeling Tilburg, Berkel Enschot, Udenhout. Door deze nevenfuncties blijf ik mezelf ontwikkelen en ontmoet ik steeds weer inspirerende mensen. Samen met de overige bestuursleden zie ik het als een grote uitdaging en een belangrijke taak om de horeca lokaal te vertegenwoordigen en de belangen van ondernemers te behartigen.

Eventuele namen van (tegen-)kandidaten voor de functie van voorzitter of penningmeester kunnen worden ingediend bij de secretaris (tilburg@khn.nl) tot 7 (zeven) dagen voor de vergadering. Kandidaatstelling dient schriftelijk te geschieden en bekrachtigd te zijn door de handtekening van minimaal 5 (vijf) stemgerechtigde leden.

Programma

 • 11.30 uur ontvangst koffie thee en lekkers
 • 12.00 uur aanvang vergadering met lunch
 • 13.00 – 14.30 Wet Arbeidsmarkt in Balans

Agenda

 1. Opening
 2. Notulen van de algemene ledenvergadering d.d. 22 november 2018
 3. Financieel verslag
 4. Secretariaat verslag
 5. Bestuurszaken
  5.1 Voortgangsverslag door de voorzitter
  5.2 Bestuursverkiezing:
  Aftredend en niet herkiesbaar is de heer Dolf Colen in de functie van voorzitter. Na consultaties stelt het bestuur voor de volgende personen te (her)benoemen in het bestuur:
  - Als voorzitter: Tim Wijdemans
  - Als penningmeester: nog niet bepaald
 6. Nieuws van KHN door de regiomanager
 7. Rondvraag en sluiting

Ben je erbij?
Dan graag vooraf even aanmelden per mail aan ons secretariaat Tilburg@khn.nl.

Wanneer je interesse hebt om mee te denken met het bestuur dan horen we dit ook graag!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens