Op donderdag 22 september vindt in Maritieme Academie Nova College IJmuiden het gratis congres ‘OUT OF BUSINESS’ plaats van 17:30 tot 22:30 over intensief zakendoen te midden van cybercrime en is voor ondernemers uit Noord-Holland.

Experts gaan in op de do’s en don’ts met betrekking tot cyberveiligheid. In een mix van theater, talkshow en interactie wordt ingegaan op de kansen en bedreigingen die digitaal opereren met zich meebrengt. Het evenement wordt georganiseerd door Platform Veilig Ondernemen (PVO) Noord-Holland, binnenkort de nieuwe naam van RPC Noord-Holland.

Datum: donderdag 22 september 2022
Tijden: 17:30 uur – 22:30 uur
Locatie: Maritieme Academie Nova College Scheepvaart IJmuiden, Kanaalstraat 7

Je complete bedrijf plat, binnen een fractie van een seconde kan het gebeurd zijn. En natuurlijk weet je dat allang. Cybercrime heeft een steeds grotere invloed op de samenleving en steeds vaker is het mkb slachtoffer. In een havengebied waarin de lijnen kort zijn en de samenwerking intensief, is 1 “gat in de dijk” funest voor de hele keten. Maar dat geldt in veel meer branches. Feit blijft: jij wilt die zwakste schakel niet zijn.

En terwijl we weten dat we iets moeten doen, heeft nog steeds 75% van de ondernemers zijn internetbeveiliging niet op orde. 1 op de 5 mkb-werknemers trapte voor de zomer weer in een basis phishingtest van de overheid. Let op: dat is dus nog niet eens een gerichte aanval. Cybercrime is aan de orde van de dag. De rol van de CEO wordt geplagieerd, orders worden afgevangen, betalingen worden omgeleid, software wordt gegijzeld, klantenbestanden worden ontfutseld, identiteitsfraude woekert en reputaties staan op het spel. Er is nog ontzettend veel te doen.

Programma
Actrice Manon Blaauw is dagvoorzitter op het congres, waar onder andere gedragsbioloog Patrick van Veen uitlegt hoe oergedrag tot onveilige werksituaties leidt. Ook is er een lezing van Directeur Douane Haven Hamburg Dr. Ing. Markus Hauptmann die laat zien hoe één zwakke schakel een dijkdoorbraak tot gevolgen kan hebben. Benjamin Korper van Korper ICT zoomt in op de wereld van de cryptovaluta en er is een verhaal van Generaal-Majoor b.d. drs. Pieter Cobelens. Hij is Cyberstrateeg en vraagt zich hardop af waarom zoveel ondernemers nog altijd gewillig meewerken aan cyberaanvallen van buitenaf. "In oorlogsvoering zijn we altijd op zoek naar de zwakste schakel van de tegenstander. Daar willen we de opponent raken, hard en meedogenloos. Cybercriminelen en buitenlandse mogendheden doen dat niet anders. Ook online. Als je dan concludeert dat de ondernemer zelf de zwakste schakel is, waarom ondernemen we dan geen actie?"

Kijk, Beleef en Weet!
Tijdens het avondcongres ‘OUT OF BUSINESS’ word je op een indrukwekkende, pragmatische en toekomstgerichte wijze verrast en geïnformeerd over cybercrime en zakendoen in deze tijd. We vertellen je wat je kunt doen om jouw risico te verkleinen en bieden je de tools om er direct mee te starten. Technisch ingewikkeld? Nee! De avond gaat over samenwerken, bewustwording en een stukje gedragsverandering. En dat allemaal met een flinke portie humor.

Reserveer nu één of meerdere van de 300 toegangskaarten. Wij zorgen voor een avond vol inspiratie.
Voor het programma, de sprekers én gratis aanmelden bezoek je de website: www.rpcnh.nl/cybercrime-event-2022-out-of-business

Programma Kijk Beleef en Weet! Out of Business II het Cyberevent

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens