Als horecaondernemer krijgen we momenteel veel op ons bord en dan hebben we het hier niet over heerlijke gerechten.

Ondanks dat corona momenteel achter ons lijkt te liggen, staan we voor nieuwe uitdagingen, de prijzen schieten de pan uit en qua aanwas/behouden van medewerkers maken velen van ons zich ook grote zorgen. Kortom, genoeg onderwerpen om ons OOK lokaal mee bezig te houden.

Maar ónze vraag aan jou is: wil je nog dat de gemeente Waalwijk een lokale horeca afdeling heeft waarbij horecaondernemers kunnen samenkomen en samen kunnen optrekken ten aanzien van alle uitdagingen waar we allemaal mee te maken krijgen? Maar OOK kansen zien om gezamenlijk op te trekken binnen onze mooie gemeente?

Koffiemoment

Het bestuur van KHN Waalwijk nodigt je graag uit voor een koffiemoment op woensdag 7 december aanstaande om 11.30 uur om hier samen over te praten. Zelfs als je sceptisch bent over de afdeling, horen wij je mening graag onderbouwd aan!

Ook is het van belang dat het bestuur dringend wordt versterkt met een aantal leden, zodat we kunnen werken aan de voortzetting van onze afdeling. Tijdens het koffiemoment kun je tevens vragen aan het bestuur stellen wat dit precies in zal houden en hoeveel tijd hiervoor nodig is.

Beste leden: lees dit bericht als een laatste noodoproep om onze lokale afdeling weer actief te krijgen met zowel bestuursleden alsook het deelnemen aan bijeenkomsten! Wanneer er geen nieuwe kandidaat bestuursleden opstaan, zijn we helaas genoodzaakt KHN Waalwijk op te heffen vanwege te weinig draagvlak en betrokkenheid.

In onze ogen hoort er voor een gemeente als Waalwijk een lokale horeca vereniging te zijn, maar deze dient wel door meerdere schouders gedragen te worden en kennis kun je alleen vermenigvuldigen door het te delen met meerdere mensen.

Denk / doe jij met ons mee?

Wanneer : Woensdag 7 December 2022
Tijd :
11.30 uur
Waar : ’t Bourgondisch hof, Eerste Zeine 92, 5144 AL Waalwijk

Agenda

 1. Opening
 2. Toekomst KHN Waalwijk?
  • Onze opties:
   • Met nieuwe bestuurders ons inzetten voor de ondernemers in de gemeente Waalwijk
   • Opheffen van de afdeling Waalwijk
   • Samenvoeging met naburige gemeente
 3. Besturen 2.0: Nieuwe bestuurders?
  - Manier van vergaderen
  - Projecten
 4. Financiën
 5. Hoe gaan we als ondernemers de komende tijd tegemoet? inflatie, energie prijzen, verhogingen van alle inkoop en kosten, krapte op de arbeidsmarkt en daarnaast de flinterdunne marges.
 6. Rondvraag, wat ter tafel komt bespreken
 7. Sluiting

Kom je ook? Fijn!

Meld je even aan of af uiterlijk voor donderdag 1 december aanstaande via waalwijk@khn.nl. Wanneer je input hebt, of je wilt je inzetten als bestuurder dan horen we dat natuurlijk ook graag!

Eventuele vragen? Neem dan contact op met regiomanager Merel Reijers via 06 12 02 06 10 of m.reijers@khn.nl.

We zien jou graag 7 december!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens