Vrijdag 29 april aanstaande komt TV-kok René Pluijm naar Doetinchem (Graafschap College). Hij deelt zijn kennis, ervaringen en commerciële successen op het gebied van ondernemen met regionaal en duurzamer voedsel.

''Hoe zet je onze prachtige Achterhoekse Foodproducten op de menukaart en maak je er een succes van?''

Deze masterclass is voor docenten, food- en horeca professionals. Deel dit vooral ook in je eigen netwerk.

Meer informatie en aanmelden

In de bijlage een flyer met meer informatie en de aanmeldlink. Toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht voor een toegangsbewijs.

Vragen

Bij vragen mail of bel Jeanne Steverink van Smaakacademie Achterhoek jeanne@truefood.nl / 06 54 25 60 07.

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Contactgegevens