Lees hieronder het laatste nieuws dat KHN Roosendaal graag met je wil delen.

ALV
De eerstvolgende algemen ledenvergadering van KHN Roosendaal is op dinsdag 18 april. Om 14.00 uur voor de neutmuntdeelnemers, vanaf 15.00 uur voor de overige leden. Locatie en agenda volgen nog.

Zes subsidies voor ondernemers
In de nieuwsbrief van de Kamer van Koophandel staat een interessant artikel over subsidies, met name op het gebied van verduurzaming. Lees hier de mogelijkheden Zes populaire subsidies en regelingen voor ondernemers (kvk.nl).

Dashboard NOW subsidies van UWV
Het UWV maakt via een dashboard duidelijk wat de stand van zaken is rondom de NOW, kijk hiervoor op Microsoft Power BI. Links in het dashboard kies je voor horeca & catering. Je kan ook cijfers op regio selecteren. In de bijlage het kant en klare dashboard voor de horeca.

TEK regeling open op dinsdag 21 maart
In de KHN Weekupdate heeft een artikel gestaan over de TEK, openingsdatum, voorwaarden en webinar dat georganiseerd wordt. Lees het hier: Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) (rvo.nl).

Kennispagina RI&E
Met dank aan KHN Advies is er nu een kennispagina over de RI&E met alle relevante links. Ondernemers kunnen hiermee invulling geven aan de verschillende verplichtingen die ze hebben op basis van de RI&E: KHN | Kennispagina RI&E. Deze link gaat dinsdag ook mee in de WUP. Het was aardig wat werk om dit te maken, vandaar dat dit niet voor de deadline van 28 februari (naar aanleiding van de brieven van de Arbeidsinspectie) beschikbaar was. Echter zijn er genoeg leden die hier nog mee aan de slag moeten.

Whatsapp
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van KHN Roosendaal? Kom dan in de groepsapp. Neem contact op met Rianne Sieben om toegevoegd te worden: rianne@siebenrecreatie.nl of 06 20 93 16 69.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens