Van het begin tot het einde was het een hele spannende 'strijd' tijdens de biertapwedstrijden in Eethuys de Steen in Willemsoord op maandag 6 februari!

Onder de deskundige leiding van de Stichting Biertapwedstrijden en vakkundige jury, bestaande uit o.a. KHN-bestuursleden, Dunja de Bruin, Gerben Bentum, horeca-ondernemer Gerrit van Vlijmen en accountmanager van Heineken, Robert Echten, mochten maar liefst 40 Horeca Helden laten zien dat het tappen van een biertje bijna een kunst te noemen is.

Net als bij alle andere wedstrijden kan er maar 1 de winnaar zijn en dat is Emiel Visscher van De Albatros Zwartsluis! Vanzelfsprekend wensen wij Emiel heel veel succes bij de nationale biertapwedstrijden, tijdens de Horecava, in 2024, en willen wij alle aanwezigen, en in het bijzonder de juryleden, bedanken voor hun deelname en aanmoediging!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens