We leven door corona allemaal in een bijzondere en onzekere tijd. Deze crisis raakt jou als horecaondernemer extra hard.

Zoals velen van jullie weten is er in 2019 met uitloop naar 2020 een Horecaontwikkelkader geschreven voor de binnenstad van Coevorden. Dit gebeurde in een samenwerking tussen de gemeente Coevorden, Centrummanagement Coevorden en KHN Coevorden en onder leiding van Horeca Maatwerk/Thierry Neuféglise. De afronding van dit project was gepland in maart van dit jaar. Maar: toen brak corona ook in Nederland uit. Hierdoor heeft een goede afronding nog niet kunnen plaatsvinden. Het vermoeden bestaat dat het ‘speelveld’ er in de toekomst ook anders uit kan zien, dat weten we niet. Dat maakt dat we gezamenlijk nog naar een hernieuwde afronding van dit project toe werken. We hopen dit in het vroege voorjaar van 2021 gaan kunnen doen. Zodra we hier meer over weten, horen jullie dat.

Online workshop
De nood en zorgen voor jou als horecaondernemer zijn juist nu groot. Voor de één meer dan voor de ander, maar het missen van perspectief voor velen van jullie is zwaar en maakt de voorzetting van jullie bedrijf vaak onzeker. Zoekende naar extra (steun)maatregelen, andere concepten, welke handvatten heb ik nog meer om te overleven…. Ongetwijfeld herkenbare vragen. De gemeente Coevorden denkt en doet graag mee en biedt om die reden een leerzame en inspiratievolle online workshop aan onder leiding van Thierry Neuféglise. Een interactieve workshop waarin Thierry de actuele ontwikkelingen en de verwachtingen voor de nabije toekomst schetst en tips & trics meegeeft om zo sterk mogelijk uit de huidige moeilijke tijden te komen.

Wanneer: maandag 7 december 2020
Tijd: 14.00-15.30 uur
Waar: thuis of op de zaak 😊 - online

Hoe werkt het?
Opgeven kan tot en met 3 december aanstaande via Sonja Egberts, sonja@adtrem.nl. Geef je e-mailadres door en Sonja mailt je voor aanvang van de workshop een link om online deel te kunnen nemen.

Pak deze kans, doe er je voordeel mee en laat je inspireren! Ook al pik je er maar 1 briljant idee uit... LET OP: deze workshop is interessant voor alle horecaondernemers uit de gemeente Coevorden!

‘Zien’ we jou maandag 7 december?! Heel graag!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens