De mooie zomer duurt nog even voort, maar het najaar staat voor de deur en dat zorgt weer voor uitdagingen & kansen.

In deze nieuwsbrief een korte samenvatting van de huidige stand van zaken:

Overleg gemeente
Er hebben meerdere gesprekken plaatsgevonden met de gemeente. Allen stonden in het teken van de huidige coronacrisis. Er is o.a. gesproken over (winter) terrassen. De gemeente staat hier positief tegenover en staat open om mogelijkheden te bespreken. Ook zijn er gesprekken gevoerd met de gemeente over de economische gevolgen door de coronacrisis o.a. om te inventariseren wat ondernemers nu nodig hebben of missen. Jouw input is daarom belangrijk dus heb je suggesties en/of wil je iets delen? Mail naar r.beijen@khn.nl

Horecaoverleg
Hier werd gesproken over o.a. handhaving, huidige coronaregels en communicatie. Ondernemers, boa’s en politie gingen met elkaar in gesprek om het proces te verbeteren. Wel blijft het belangrijk; houd je aan de coronaregels, want alleen samen kunnen wij dit aan!

Corona-denktank
De bijeenkomst waar leden hun bevindingen met elkaar delen en samen tot oplossingen proberen te komen, zal deze keer in het teken staan van o.a.: Economisch Herstel, wat heb je als horecaondernemer nodig om te herstellen? Aansluitend zal er een presentatie gegeven worden 'Maak het samen waar(d)' gericht op; Hoe creëer je meer omzet.
Tijdstip: Start om 9.30 uur eindigt uiterlijk 11.30 uur
Locatie: De Heeren van Beijerland, Markplein 2, 3261 BZ Oud-Beijerland
Meld je aan bij: r.beijen@khn.nl

Beleef Hoeksche Waard
Dagelijks worden berichten geplaatst met leuke dingen om te doen in de Hoeksche Waard op het gebied van winkelen, horeca, streekproducten, recreatie, cultuur, sport, natuur. Ook worden er wekelijks een aantal van die berichten als advertentie via Facebook en Instagram gepost zowel gericht op inwoners van Hoeksche Waard als de regio. Wil je de Maak ’t samen waar(d)-poster ontvangen of heb je een leuke actie/idee voor een bericht mail je input - liefst voorzien van fotomateriaal - naar info@beleefhoekschewaard.nl.
Meer over de actie: https://www.gemeentehw.nl/actueel/koop-lokaal-en-maak-t-samen-waard

Save the date 26 okt
Inspiratietalk 'Laad jezelf op of trek je de stekker eruit'. Pakkende tips en handreikingen vanuit een ondernemer. Zij deelt welke impact Corona had op haar leven. Er zijn twee sessies: 9.30 uur tot 11.30 uur of 13.30 uur tot 15.30 uur.
Locatie: Eendrachtshoeve Tuinweg 3, 3284 XR Zuid-Beijerland
Meld je aan bij: r.beijen@khn.nl

Waar wil jij als lid, dat KHN lokaal op inzet? Heb je suggesties en/of ideeën deel het en mail dit naar beijen@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens