Allereerst willen wij jullie heel veel gezondheid en geduld wensen voor alles dat nu op jullie afkomt. Voor ons als horecaondernemer heeft dit alles een enorme impact.

De reden dat we wij vanuit het bestuur KHN Haarlem deze mail sturen is om je te informeren over het volgende. Het bestuur heeft besloten dat we over 2020 geen hoofdelijke omslag van € 40,- per bedrijf (= de lokale contributie naast de landelijke contributie) zullen factureren. Ondanks dat het een bescheiden bedrag is, is het vanuit KHN Haarlem een kleine geste in deze moeilijke tijden. De Afdeling redt het dit jaar met de opgebouwde reserves.

Wel willen we de mogelijkheid open houden om een vrijwillige bijdrage te doen, indien je toch graag een kleine blijk van waardering wilt geven voor de inzet van KHN Haarlem. Uiteraard is dit helemaal aan jou. Je kunt het bedrag over maken op banknummer NL83 RABO 0326 5152 08 t.n.v. Stichting KHN Afdelingen Haarlem o.v.v. vrijwillige bijdrage.

We hopen dat we op termijn weer mooie bijeenkomsten kunnen organiseren en dan met elkaar het glas heffen op een nieuwe toekomst. Ondanks alles tot ziens in betere tijden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens