Samen met een aantal leden heeft het bestuur kennis gemaakt met de, veelal nieuw gekozen, gemeenteraadsleden tijdens een prettige en informatieve bijeenkomst bij Strandpaviljoen Nautilus in Egmond aan Zee.

De avond bestond uit twee gedeelten, een plenaire voorstelronde waarbij de volgende speerpunten onder de aandacht werden gebracht: arbeidsmarkt, energie, parkeren en toeristenbelasting. Daarna was er gelegenheid om afzonderlijk met elkaar in gesprek te gaan over diverse onderwerpen onder het genot van een hapje en een drankje.

Er waren raadsleden aanwezig vanuit de VVD, D66, Groenlinks, CDA, Partij Ons Dorp en Kies Lokaal. Alle kernen en verschillende horecacategoriƫn werden vertegenwoordigd door de horecaondernemers.

Het was een geslaagde bijeenkomst waarna direct werd besloten om dit in het voorjaar te herhalen. Het verslag lees je hier.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens