Op woensdag 31 augustus heeft FRED Developers een inspirerende middag georganiseerd in Nieuw Kijkduin, de nieuwste en ‘soon to be’ mooiste badplaats van Nederland.

Horeca- en retail ondernemers kwamen samen op hoge hoogte in deze Haagse bestemming. Niet alleen om een van de laatste plekken op de uitgestrekte boulevard te bemachtigen. Ook om te sparren over hun vak, de markt, de ontwikkelingen en de potentie van Nieuw Kijkduin.

Allereerst vond er een rondleiding plaats op de bouw van dit project, een totaalbeleving waarvan de laatste fase eind 2023 wordt opgeleverd. Zowel bekende als nieuwe ondernemers werden geïnformeerd over de visie en voortgang van Nieuw Kijkduin. Zo ook over de laatste huurmogelijkheden. Een toekomstblik die tot leven wordt gewekt door het lopen door de aanstaande vormen van de winkelstraat. Door nu al te genieten van een uitzicht dat uiteindelijk van een nieuw restaurant zal zijn. En door een blik te werpen op de al geopende winkels en restaurants van deze bijzondere plek.

Deze ervaring werd verrijkt door de kans om het plan en de unieke omgeving ook vanaf hoge hoogte te bewonderen. Gasten werden namelijk verwend met een ‘lunch in the sky'. Heerlijke gerechten en wijnen werden geserveerd, bereid met producten van de reeds geopende foodcourt Daily Taste Kijkduin. Zittend aan een door een kraan opgetilde tafel, genoten ondernemers op 50m hoogte van de ervaring terwijl zij kennis deelden op het gebied van horeca en retail .

Genodigden hadden ook de gelegenheid om op locatie welbekende concepten Wagamama en Pavarotti te bekijken. Beide zijn gevestigd aan de boulevard van Nieuw Kijkduin. Pavarotti Kijkduin huist hier sinds enkele maanden hun flagshipstore en geniet al volgeboekte tafels, karaokekamers en ‘shark-tables’. Een belevenisrijke bestemming die de juiste trend zet voor toekomstige horecagelegenheden aan de boulevard.

Nieuw Kijkduin

Nieuw Kijkduin is de nieuwe naam voor het ‘historische’ (winkel)centrum Kijkduin, een bestemming aan de Haagse kust die volledig wordt gemoderniseerd. Sinds juli 2021 is de Daily Taste Food Court er geopend, een overdekte versmarkt waar meer dan tien gepassioneerde ondernemers met toewijding delicatessen, dagelijkse boodschappen en vers bereide lunch en maaltijden bieden. Dit voorjaar zijn daar ook de eerste horecazaken aan de boulevard bijgekomen, namelijk Pavarotti Kijkduin, Wagamama en het Pannenkoekenhuis. Het gebied huist ook al een aantal retail concepten langs de winkelpromenade, zoals Chase Concept Store, CaLinda’s Bohemian & Ibiza mode en Crafthouse Interieur & Lifestyle.

De laatste fase van dit project wordt nu ontwikkeld. Bij oplevering zullen er nog meer ondernemers toegevoegd worden aan de gebalanceerde mix van concepten. Er zijn nog enkele varierende units beschikbaar, zowel op de boulevard als in de winkelstraat.

Ben jij geïnteresseerd om je te vestigen aan de mooiste Boulevard van Nederland? Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn of neem direct contact op!


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens