Ruim 51 miljoen kilo voedsel gaat in de Nederlandse horeca de prullenbak in. Veel voedsel én veel geld dat weggegooid wordt. Dat kan anders, en daar zijn veel horecaondernemers gelukkig ook mee bezig.

Om jullie daarbij te helpen, organiseren Up New Food van Midpoint Brabant en Rabobank de Horeca Food Waste Challenge 2022. Inschrijven kan vanaf nu!

Heb jij een restaurant of eetcafé in de gemeente Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg of Waalwijk? En wil je geld, voedsel en CO₂ besparen? Schrijf je dan snel in voor de Horeca Food Waste Challenge! Dat doe je door een e-mail te sturen naar projectleider Nicole van Hoof via nicolevanhoof@midpointbrabant.nl. Er is plaats voor 20 ondernemers, dus wacht niet te lang.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens