Vanaf april start KHN groot Nijmegen in samenwerking met de gemeente Nijmegen een herstelplan voor de horeca. Met dit project willen we deelnemers vanuit allerlei diverse instromingen voorbereiden op een baan in de horeca.

Als KHN-lid krijg je als eerste de mogelijkheid om deelnemers aan te dragen voor deze trainingen die 12 april starten. Hierdoor willen wij de inwerklast verlagen en zo helpen wij de Nijmeegse ondernemers het personeelstekort het hoofd te bieden.

Horecatraining

De insteek van dit project is een instap horecatraining voor mensen zonder ervaring. Horecabedrijven kunnen bij voorkeur zelf deelnemers aandragen zodat ze na de training direct in hun eigen zaak aan de slag kunnen.

Op de dinsdagen 12, 19 en 26 april geven wij de trainingen van 09.00 tot 14.00 uur. Ervaren medewerkers zijn er niet of nauwelijks en de horecaondernemers moeten veel tijd steken in het opleiden van nieuwe collega's. Hoe meer instroom van deelnemers, hoe succesvoller het project wordt!

Meer informatie en inschrijven

Kijk hier voor meer informatie en meld je aan via de website Herstelplan horeca.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens