Steeds vaker horen we “Er is teveel horeca” of “Dat mag allemaal maar”.

KHN afdeling Groningen ziet ook dat de gemeente Groningen winkelleegstand probeert op te vullen met (dag)horeca. Natuurlijk is leegstand niet goed maar een gemeente moet wel altijd goed na blijven denken over de toekomst van een gebied. Soms worden er namelijk ook gewoon verkeerde keuzes gemaakt. KHN afdeling Groningen is hierover dan ook in gesprek gegaan met de gemeente en we willen dat de gemeente er een verstandig (horeca)beleid op na houdt.

Om de gemeente straks goed te kunnen aangeven wat ‘we’ willen, moet we natuurlijk weten wat u allen ervan vindt. Want we doen het immers voor ons allen!

Daarom vragen we u om de enquete in te vullen. Zo kunnen wij beter ons standpunt bij de gemeente bepalen. Hierbij dan ook graag een (belangrijk) beroep op uw spaarzame tijd!

Wij hopen spoedig uw antwoorden te mogen ontvangen. Doe het meteen even!

(Dit bericht gaat over de stad/gemeente Groningen. Om technische redenen heeft u dit bericht misschien ook ontvangen, terwijl u daar niet onderneemt. Dit bericht is dan verder niet op u van toepassing. Onze oprechte excuses voor dat ongemak!)