Graag nodigen wij je uit voor de Horecaborrel van KHN Zuidoost Utrecht op 23 mei in Renswoude. Verder willen wij je informeren over de OV-enquête.

Horecaborrel 23 mei - Renswoude
Op dinsdagmiddag 23 mei is er een Horecaborrel van KHN Zuidoost Utrecht. Deze wordt gehouden vanaf 15.00 uur bij de Grebbelounge, Buursteeg 2, Renswoude. Er is een hapje en drankje en voor de liefhebber een E-chopper toertje. Aansluitend kan er samen een vorkje worden geprikt. Graag ontvangen wij jouw aanmelding voor 20 mei via secretariaatkhn@gmail.com of bij Wim, Kees, Corné, Marc of Dick.

Enquête openbaar vervoer(OV) provincie Utrecht - sluitingsdatum 7 mei
Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van de reizigers stellen de vervoerders U-OV en Syntus Utrecht ieder jaar plannen op voor het regionaal openbaar vervoer. Op sommige lijnen verandert de route of wijzigt de frequentie. Er zijn ook voorstellen opgenomen om in te spelen op (verwachte) reizigersgroei door het rijden van meer ritten. Daarom verneemt de provincie graag jouw mening over de voorgenomen plannen voor het Utrechtse openbaar vervoer. Vul voor 7 mei deze enquête in. De enquête is voor iedereen toegankelijk.

Verslag algemene ledenvergadering (ALV) KHN Zuidoost Utrecht 2022
Het verslag van de ALV 2022 van KHN Zuidoost Utrecht is beschikbaar. Op Mijn KHN kun je het verslag downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens