Ook dit jaar hebben wij (minimaal) twee horecaoverleggen gepland met de gemeente Dalfsen. Noteer deze data vast in jouw agenda en meld je aan!

Op 2 november 2022 vond in het gemeentehuis van Dalfsen het laatste horecaoverleg plaats en is er onder andere gesproken over de energiecrisis. Aansluitend op dit overleg heeft de gemeente Dalfsen - in samenwerking met Morrenhof-Jansen installatiebedrijven en Duvast Vastgoed & Energieadvies - op maandag 20 maart een informatiebijeenkomst georganiseerd over het verduurzamen van de horecapanden in Zaal Reimink in Lemelerveld. Hier heb je op 7 maart een uitnodiging voor ontvangen. Joëlle Roesink - regiomanager IJsselland - kon hier helaas niet bij zijn, maar zij hoopt dat deze bijeenkomst naar wens is geweest.

Horecaoverleg met de gemeente Dalfsen en vooroverleg met jouw collega’s

Net als de voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar (minimaal) twee horecaoverleggen gepland met de gemeente Dalfsen. Dit zijn overleggen waarbij wij graag met jou en jouw mede KHN-leden in de gemeente Dalfsen aangeven wat er speelt en waar de behoefte ligt.

Het eerste horecaoverleg van dit jaar vindt plaats op woensdag 19 april aanstaande van 10.30 tot 12.00 uur. Bij dit overleg sluit de burgemeester aan. De daadwerkelijke locatie wordt nog bekendgemaakt, maar dit hangt af van de agenda van de burgemeester. Vanzelfsprekend gaat onze voorkeur er naar uit om de gemeente Dalfsen te mogen verwelkomen in één van de ‘Huiskamers van de Samenleving’, namelijk Zalencentrum Mansier in Oudleusen. Zoals reeds aangegeven in de WhatsApp groep voor de KHN-leden in de gemeente Dalfsen willen we voorafgaand aan dit overleg graag bijeenkomen op woensdag 29 maart aanstaande van 10.00 tot uiterlijk 12.00 uur in restaurant LIV (Burgemeester Backxlaan 2) in Nieuwleusen. Hier krijgen wij ook een rondleiding van Harrold Bril.

Aanmelden

Om ook in het komende jaar de belangen van de horecaondernemers in Dalfsen goed te kunnen behartigen vragen wij om jouw medewerking, want samen staan we sterker! Meld je snel aan door een e-mail te sturen naar regiomanager Joëlle Roesink via j.roesink@khn.nl en wees bij beide bijeenkomsten aanwezig om jouw input te geven!

We zien jouw aanmelding graag tegemoet!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens