Zowel landelijk als regionaal geeft KHN regelmatig aan bij de overheid dat horecaondernemers (met ‘starters’ daargelaten) de afgelopen twee jaar financieel gesteund zijn met NOW en TVL, maar dat ondanks deze maatregelen de financiële zorgen nog groot zijn.

Veel horecaondernemers hebben ingeteerd op hun bedrijfsreserves en privévermogen en vrezen voor het aflossen van coronaschulden die alle verdiencapaciteit en ondernemersloon zullen opslokken, vooral nu de horeca weer open is en de steunpakketten afgelopen zijn.

En of dat niet genoeg is hebben we binnen de horeca ook nog te maken met een enorm tekort aan personeel en stijgende inkoopprijzen. Daar dit alles niet alleen een landelijke- en regionale aanpak verdient, maar ook een lokale, ben ik zo vrij geweest om ook dit jaar (minimaal) twee horecaoverleggen te plannen met de gemeente Dalfsen. Dit zijn overleggen waarbij ik graag met jou en jouw mede KHN-leden in de gemeente Dalfsen aangeef wat er speelt en waar de behoefte ligt.

Horecaoverleg met de gemeente Dalfsen en vooroverleg

Het eerste horecaoverleg met onder andere de burgemeester van dit jaar vindt plaats op woensdag 6 juli aanstaande om 11.00 uur op het gemeentehuis in Dalfsen. Voorafgaand aan dit overleg willen we graag met alle KHN-leden bijeenkomen op woensdag 29 juni aanstaande om 15.00 uur in Auberge ’t Asje in Dalfsen.

Aanmelden

Om ook in het komende jaar de belangen van de horecaondernemers in Dalfsen goed te kunnen behartigen vraag ik om jouw medewerking, want samen staan we sterker! Meld je snel aan door een e-mail te sturen naar regiomanager Joëlle Roesink (j.roesink@khn.nl) en wees bij beide bijeenkomsten aanwezig om jouw input te geven!

Ik zie jouw aanmelding graag tegemoet!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens