De Horecava is van start gegaan en de eerste twee dagen zitten er alweer op. Wat heeft er allemaal al plaatsgevonden en wat staat er nog op de planning? We nemen je mee.

Maandagochtend begonnen we met een persconferentie waarin KHN-voorzitter Robèr Willemsen de economische terugblik op het horecajaar 2022 presenteerde en vooruitblikte op 2023. Er zijn komend jaar genoeg uitdagingen voor de horeca, maar onze sector barst van veerkrachtige, creatieve en vindingrijke ondernemers. Dus we kijken met vertrouwen naar de toekomst. Lees het persbericht.

Tijdens de jaarlijkse KHN Nieuwjaarsreceptie presenteerde Robèr een korte terug- en vooruitblik. Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, deelde daarna zijn kijk op 2023. Samen met onze leden en relaties hebben we geproost op een bijzonder mooi, succesvol en gastvrij jaar.

NK Lekkerste Wedstrijden

Ook hebben we dit jaar de handen ineen geslagen met het NK de Lekkerste Wedstrijden om de acht wedstrijden te organiseren. Maandag maakte Roland Biermans voor de vierde keer het Lekkerste Broodje, en zette daarmee een record op zijn naam. Hij is de eerste ooit die deze wedstrijd vier keer heeft gewonnen. Op diezelfde dag bouwde Ferlyan Palimbong voor de derde keer de lekkerste burger. Op dinsdag vond voor het eerst het NK Lekkerste Pasta, plaats. Gabriella Ficarelli ging er met de winst vandoor. Ook de winnaar van het NK Pizza Bakken is bekend: Paolo Marino bakte de beste pizza.

Wat staat er nog op de planning?

Op woensdag vinden het NK de Lekkerste Vegan Burger én het NK Loaded Fries plaats. En op donderdag strijden kandidaten om de winst tijdens het NK Pannenkoeken bakken en de wedstrijd Lekker Anders, speciaal voor horeca-medewerkers met een arbeidsbeperking. Op donderdag komen we er ook achter wie zich de Beste Biertapper van Nederland mag noemen, tijdens het NK Biertappen.

Kom je ook langs? Je vindt de KHN Stand in hal 7.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens