De afgelopen periode heeft KHN Drechtsteden gesprekken gevoerd over mogelijke regelingen die jullie zouden kunnen ondersteunen. Naast de workshop en trainingen die er gaan komen heeft de gemeente Dordrecht ook de horecavoucherregeling voor ondernemers.

Deze regeling biedt de hard geraakte (startende) horecaondernemers ondersteuning. Ondernemers kunnen een voucher aanvragen, die recht geeft op een persoonlijk gesprek met het onafhankelijke adviesbureau Horecaadviesbureau.nl. Op basis van het gesprek formuleert het bureau een op maat gemaakte bedrijfsscan. Hierin worden de toekomstmogelijkheden van de onderneming in kaart gebracht.

De gemeente stelt 30 vouchers beschikbaar, die verdeeld worden op volgorde van binnenkomst. Meer informatie over de regeling en de mogelijkheid om u aan te melden vindt u op onze website via deze link: horecavouchers

Alle regelingen kunt u ook nalezen op onze website horeca en corona.

Binnenkort volgt meer informatie over de trainingen voor horecaondernemers die de gemeente aanbiedt.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens