Op 14 april hebben ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden in de Regio Zwolle samen het Manifest voor het Hospitality Pact Regio Zwolle ondertekend. Velen van jullie waren erbij in het MAC3Park Stadion van PEC Zwolle.

Hospitality Pact Regio Zwolle heeft het bestuur van KHN Westerveld, Meppel en Hoogeveen gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Daarna volgde een lange zomer met (gelukkig) veel gasten en leek het stil rond het Hospitalityfront.

Toch is er veel gebeurd in de tussentijd en in de bijgaande presentatie word je (kort) meegenomen in de lopende activiteiten en de plannen voor de toekomst. Ook landelijk is het Hospitality Pact inmiddels een feit. We willen graag meeliften en vooruitlopen op landelijke ontwikkelingen en regionaal en landelijk met elkaar verbinden.

Ontwikkelfonds regio Zwolle

Graag even jouw aandacht voor de korte video die laat zien hoe je een subsidieaanvraag kunt doen bij het ontwikkelfonds. Heb je nog scholingswensen voor je medewerkers, kijk naar de handleiding via deze link: Ontwikkelfonds Regio Zwolle | Upgrade Jezelf (upgradejezelfregiozwolle.nl).

Wil je meer weten over de sectortafel vrijetijdseconomie, bijvoorbeeld over de campagne van dit jaar, kijk dan op www.gastvrij.nu.

Tenslotte nog een vooraankondiging. We zijn bezig met een mooi programma voor het Hospitality Pact Regio Zwolle, gekoppeld aan de Horeca Vakbeurs in Hardenberg op 29 t/m 31 januari 2024. Binnenkort meer....

Vragen

Neem bij vragen contact op met Henk van Voornveld van Hospitality Pact Regio Zwolle via 06 53 80 81 42.