Voorzitter KHN Haarlemmermeer John Nieuwland overhandigde een mooie bos bloemen en een officiële oorkonde voor 50 jaar lidmaatschap aan eigenaren Marcel de Jong en broer Hans de Jong. Deze mijlpaal is er eentje die we niet zo vaak meemaken en vol trots namen de eigenaren van het familiebedrijf de cadeaus in ontvangst.

Hotel De Rustende Jager was ooit het 2e horecabedrijf in Haarlemmermeer, het is inmiddels 163 jaar oud. Inmiddels staat de 3e generatie De Jong aan het roer en mag ook de 4e generatie haar horecakunsten van het mooie vak in de praktijk laten zien. In het verleden woonde het gezin boven het bedrijf, letterlijk gezien boven het biljart. Later stonden de koffers voor het hele gezin onverwacht klaar en verhuisden zij naar buurpanden, die inmiddels ook in hun bezit waren gekomen. Inmiddels zijn alle kinderen van Mieke en Hans de Jong sr. uitgevlogen. Hans en Marcel leiden de operationele zaken en mede-eigenaresse en zus Sylvia verzorgt het werk voornamelijk op de achtergrond op gebied van interieur en styling.

De familie De Jong is een echte horecafamilie en exploiteren momenteel 55 hotelkamers, zij kunnen liefst 600 personen tegelijkertijd accommoderen voor diners, feesten en recepties. Het bedrijf ondergaat doorlopend metamorfoses in de brasserie, het cafe, de hotelkamers en de zalen. Momenteel worden de hotelkamers geüpgraded naar economy-plus en businessclass. De gasten van het hotel zijn met name werkende gasten en daarnaast is iedereen van harte welkom in het hotel, alle dagen van de week draait het een goede bezetting. Hotel De Rustende Jager staat ook bekend om haar ongekende mogelijkheden qua catering en in het dorp Nieuw-Vennep vinden voor de deur de alom bekende volksfeesten plaats zoals de gezellige Koningsfeesten en de feestweek in juni.

Meer informatie over Hotel De Rustende jager vind je op www.hotelderustendejager.nl.