Op donderdag 17 november reikte voorzitter KHN Haarlemmermeer John Nieuwland de oorkonde en een mooie bos bloemen uit aan General Manager Adhar D’huij van Hotel NH Amsterdam Airport voor 40 jaar trouw lidmaatschap van KHN. Het hotel ligt prominent aan de A4 en behoort tot 1 van de oudste hotels van Haarlemmermeer.

Het team van het hotel verraste de overhandiging van de oorkonde en bloemen met een lekkere speciaal gemaakte feesttaart en een lekker glas bubbels. Samen met het gehele management team stonden we stil bij dit heuglijke moment. Op naar nog veel meer jaren van mooie samenwerking.

Hotel NH Amsterdam Airport Schiphol herbergt de ultieme combinatie van comfort en gemak. Het is gelegen op slechts 7 minuten afstand van de luchthaven, het hotel biedt een oase van persoonlijke service en stijl voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers. Met uitgebreide vergaderfaciliteiten, een volledig uitgerust fitnesscentrum en een scala aan culinaire opties, is NH Amsterdam Schiphol Airport de perfecte bestemming voor alle type gasten.

De kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle moderne gemakken, terwijl toegewijde medewerkers zorgen voor een onberispelijke service.

Of je nu op doorreis bent of een langer verblijf plant, dit hotel biedt de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van Amsterdam en de omliggende regio.