Uit een groot aantal inzendingen heeft de jury van de Dutch Hotel Award de 3 finalisten bekend gemaakt. Dutch Hotel Award is een onderscheiding voor het hotelbedrijf waarvan het managementteam zich op een unieke manier onderscheidend heeft gemanifesteerd.

Het thema van dit jaar is Veerkracht & Verbinding. Samenwerken met anderen, nieuwe ideeën bedenken, het creëren van de juiste energie en het aangaan van commerciële mogelijkheden kunnen in tijden van crisis elkaar nog extra versterken.

Hotel Parkzicht nam in de eerste ronde deel via dit filmpje.

Op vrijdag 21 mei kreeg Hotel Parkzicht te horen dat zij tot de drie finalisten behoren en gaan de uitdaging aan om de aanvullende finaleopdracht uit te voeren.

Finaleopdracht

De opdracht luidt: Organiseer tussen nu en de finaledag een event waarbij je de veerkracht van de hotellerie laat zien, met als doel de medewerker van de toekomst te enthousiasmeren en te verbinden aan jullie managementteam.

“Hiervoor zullen wij ochtenden organiseren voor basisschoolleerlingen en middelbare schoolleerlingen uit de buurt waarbij wij hen enthousiasmeren over ons vak met een presentatie en werkzaamheden binnen ons hotel. Daarnaast willen wij laten zien dat wij al volop bezig zijn met de talenten van de toekomst. We werken samen met verschillende horecaopleidingen en 040 werkt vanuit de gemeente Eindhoven. Op deze manier bieden wij de talenten van de toekomst de mogelijkheid om werkzaam te zijn in binnen de horecabranche. Wij zijn trots dat wij al zover hebben mogen komen en we kijken uit naar een succesvolle finale!” aldus de eigenaren Derk en Nicky van Westenbrugge.

Op 18 juni ontvangen zij de voltallige jury in het hotel en in de week van 28 juni wordt bekend gemaakt wie de winnaar is.

KHN Eindhoven wenst het team van Hotel Parkzicht alle succes met de voorbereidingen!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens